Jak se zajímavě představit při seznamování





Autor
Martina
PUBLIKOVÁNO
30.09.2021

Jak se cítíš, když o sobě mluvíš před ostatními?

Každý se představí a něco nám o sobě řekne.“  Určitě jsi už tuhle situaci zažil/a a několikrát ještě zažiješ. Jak se při tom cítíš? Víš, co řekneš? Jsi si jistý/á v kramflecích nebo se ti sevře žaludek, jsi nervózní a tuhle situaci nesnášíš? Nevíš, co říct, bojíš se, že budeš koktat a nejradši bys někam zmizel/a? A ještě horší to je, pokud se představuješ při příležitosti seznámení?

A co kdyby pro tebe představování bylo něco naprosto přirozeného nebo dokonce zábava? Co kdyby ses těšil/a na možnost představit se ostatním a poznat tak nové lidi?

Proč je dobré to umět?

Cílem představování je poskytnout o sobě informace ostatním, pomoct jim udělat si o tobě obrázek, zjistit, co máte společné, jestli se s tebou ztotožní a jsi jim sympatický/á. Je velice užitečné vědět, co a jak o sobě říkat, aby tě lidé poslouchali, zapamatovali si tě a chtěli s tebou navázat další hovor (říká se tomu tzv. otvírák).

Představit se a seznámit se díky tomu s ostatními můžeš kromě akcí pro nezadané a speeddatingu taky např. při networkingu, teambuildingu nebo při návštěvě nového kurzu. Jedná se tedy o dovednost, kterou je dobré ovládat.

Jak na to?

Zdá se to být jednoduché. Člověk řekne svoje jméno, přidá k tomu ještě pár vět a hotovo. Jak to ale udělat tak, abys zaujal/a, představování si užíval/a, působil/a přirozeně a nebyl to pro tebe stres? Jak zajistit, abys nebyl/a šedou myškou, na kterou ostatní hned zapomenou?

Stáhni si naši příručku 7 tipů, jak se představit a zaujmout při seznamování a  zanech ten nejlepší první dojem!

Kontakt

TELEFON: +420 721 619 392

E-MAIL: info@singlove.cz speeddating@singlove.cz

Č. ÚČTU: 131-2879080257/0100

IČO: 21710252