Letní doporučená literatura





Autor
Martina
PUBLIKOVÁNO
24.07.2017

Seznámit se s někým, to je jedna věc. Chce to jen příležitost (od toho jsme tu pro vás my) a vzájemné sympatie. Ale rozumět si, to je věc druhá. Chceme vás seznámit a váš život tím obohatit a zpříjemnit, ne zkomplikovat. Láska má život zjednodušovat, ne naopak. Ne vždycky se to ale podaří, a proto tu pro vás máme několik knižních tipů na letní počtení, které vám třeba trošku otevřou oči, pomůžou utřídit myšlenky nebo vás prostě jen pobaví na dece u vody.

To, že Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše, je známá věc i známá kniha od Johna Graye.
Liší se i způsob našeho myšlení, chování a potřeby, a proto Barbara a Allan Pease vysvětlují, Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách a Proč muži lžou a ženy pláčou.
Je pravda, ze Muži milují potvory a hodným holkám zůstanou oči pro pláč (Sherry Argov; ženy, highly recommended piece o ženské sebeúctě). I Cesta pravého muže se ale může spojit s Cestou nespoutané ženy (David Deida) a vést ke společnému cíli.
Jak sbalit ženu vám poradí stejnojmenná kniha a bible pro nesmělé plná fíglů od Tomáše Baránka nebo Hra a Pravidla hry od Neila Strausse.
Když jde o muže, je tu užitečná příručka od Davida Deida pro ženy vysvětlující nevysvětlitelné mužské chování a návod k jeho pochopení.
Pro pobavení si můžete přečíst Deníček moderního páru plný nadsázky (Dominik Landsman, Zuzana Hubeňáková) a pro poučení je tu Manželské judo od Miroslava Plzáka.


Kdo dává přednost kratším textům, tomu doporučujeme blog bezjablka.cz, který vtipně a stručně popisuje mužské a ženské stereotypy.

Hodnotnými tipy na letní literaturu jste tedy vybaveni, tak přejeme pěkné čtení a na viděnou na některé z našich akcí ;-)

Kontakt

TELEFON: +420 721 619 392

E-MAIL: info@singlove.cz speeddating@singlove.cz

Č. ÚČTU: 131-2879080257/0100

IČO: 21710252