Průvodce aneb Co dělat a nedělat na našich akcích





Autor
Martina
PUBLIKOVÁNO
16.11.2019

Přemýšlíš o tom, že se zúčastníš některé z našich akcí, ale nevíš jistě, co čekat, jak se na akci chovat, co dělat a nedělat? Máme tu pro Tebe několik užitečných rad!

1. Vyber si akci a úspěšně se na ni přihlas. Myšleno registrace se správnými údaji a platba. Jeví se to jako jednoduchá věc, ale občas někdo udělá chybu např. v mailové adrese, která je naprosto zásadní.

2. Kamarádku nech doma. Uvidíš se s ní jindy (ideálně kafíčko po naší akci, kdy jí sdělíš všechny dojmy). U nás ji jako morální podporu nepotřebuješ, nejdeš na trhání osmičky, ale zajímavě strávit odpoledne nebo večer s novými lidmi a kamarádku už přece znáš. Jako podpora tu pro Tebe budou přátelští a empatičtí organizátoři, na které se můžeš obrátit opravdu s čímkoliv. 

3. Co s sebou/na sebe? Pokud je potřeba mít něco speciálního (horolezeckou výbavu, smoking apod. :-)), uvádíme to už přímo v popisu akce na webu a znovu Ti to připomeneme v pokynech, které posíláme mailem 2 dny předem. Na většině našich akcí si ale vystačíš s běžným oblečením, které je Ti pohodlné a sluší Ti (chceš se líbit, tak se nad výběrem trošku zamysli) a s sebou si nezapomeň hlavně dobrou náladu!

4. Přijď na akci. Základem úspěchu je se na akci přihlásit a pak se na ni i dostavit! Skoro na každém našem eventu máme nějakou absenci a je to velká škoda. Chápeme nemoc nebo vážné osobní důvody, ale ostatní, jako např. přesčas v práci, si naplánuj na jindy. Pamatuj, že k nám jdeš mimo jiné i proto, že chceš najít nového parťáka pro život a pokud si neuděláš čas ani na to hledání, máš na nového partnera vůbec prostor?

5. Přijď včas. Dopředu si najdi místo na mapě (posíláme v pokynech 2 dny před akcí) a ujisti se, že opravdu víš, kde to je a jak se tam dostaneš. Za  pozdní příchod Ti sice hlavu neutrhneme, ale je to nepříjemné zdržení začátku akce, případně narušení jejího průběhu a to nejen pro nás jako organizátory, ale i pro účastníky. Na Tebe to nejlepší světlo taky nevrhá, takže pojďme si seřídit hodinky... 

Ideální příchod je 10 minut před začátkem akce. Dříve to opravdu není potřeba, většinou ještě ladíme poslední detaily a nemáme čas se Ti věnovat, takže pokud samou nedočkavostí dorazíš půl hodiny předem, nic se neděje, naopak je to ta lepší varianta, ale pošleme Tě se ještě projít.

6. Buď tady a teď! Jsi na místě, včas a s dobrou náladou. To nejtěžší máš za sebou a  naopak to nejlepší Tě teprve čeká. Nemysli na to, co se dnes nepovedlo ani co všechno musíš udělat zítra, a prostě se teď bav! Program je pro Tebe připravený, tak se aktivně zapoj a užij si to!

7. Komunikuj. Řekni o sobě, co uznáš za vhodné a pamatuj, že každý je jedinečný a něčím zajímavý, i Ty, tak to prodej! Formulace typu "jsem ajťák a od rána do noci jenom programuju" nikoho příliš neohromí, možná naopak, tak to zkus trochu jinak.

Nejen prací živ je člověk, co děláš potom? Co Tě baví, nabíjí, na čem ujíždíš? Co chceš už dlouho vyzkoušet? Tohle o Tobě hodně prozradí a pomůže ostatním líp Tě poznat. Soustřeď se nejen na sebe, ale i na druhé, co říkají, jak na Tebe působí, měj hlavu a srdce otevřené.

Realizační tým se snaží zapojit všechny zúčastněné, ale pamatuj na to, že "jaký si to uděláš, takový to máš" a snaž se ze své účasti vytěžit maximum.

8. Promysli, s kým se chceš ještě vidět. Akce se pomalu blíží ke konci a Ty se budeš muset rozhodnout, na koho chceš kontakt (pokud jste si nestihli předat v průběhu). Může to být i osoba stejného pohlaví. Víme o několika novým kamarádstvích, která na našich akcích vznikla. 

9. Správně vyplň dotazník. Na konci akce od nás dostaneš dotazník se zpětnou vazbou, kde budeš mít možnost požádat o kontakt na toho, s kým se chceš znovu potkat. Uveď konkrétní jména těch, co Ti byli sympatičtí. Pokud budou sympatie oboustranné, kontakt Vám na sebe předáme. 

10. Mám kontakty a co teď? Blahopřejeme! Došlo ke shodě a vybraná osoba Tě chce znovu vidět. Tak neváhej a co nejdřív se potkejte. Impulz k tomu může dát kdokoli z Vás, když máme tu emancipaci. Ale chlapi, sakryš, nenechte dámu čekat!

Tímto je naše desatero kompletní a my Vám moc držíme pěsti, aby to dopadlo tak, jak si přejete! A co si přejeme my? Abyste se s námi potom o to vaše štěstí např. formou krátké zprávy podělili :-)

Akce se Ti líbila, ale žádné nové kontakty z ní nevzešly? Nevadí! Děkujeme Ti za důvěru a jsme rádi, že jsi aktivní, nesedíš doma za počítačem a naopak se vědomě snažíš poznávat nové lidi naživo, což je super! I na Tebe štěstí někde čeká a my Ti přejeme, ať ho potkáš co nejdřív prostřednictvím nás nebo kdekoliv jinde ;-)


Kontakt

TELEFON: +420 721 619 392

E-MAIL: info@singlove.cz speeddating@singlove.cz

Č. ÚČTU: 131-2879080257/0100

IČO: 21710252