Další tipy, kde se v Brně seznámit





Autor
Martina
PUBLIKOVÁNO
30.09.2019

Rok se s rokem sešel, a protože některé tipy z článku Seznamování v Brně už nemusí být úplně aktuální, přinášíme Vám update!

Rádi byste potkali nové lidi, parťáky pro volný čas nebo třeba někoho, s kým byste sdíleli radosti i starosti? :-) Tak čtěte dál a inspirujte se, kde všude se můžete v Brně seznámit mimo náš projekt.

Vzdělávejte se! Nemyslíme rovnou chodit na vysokou, ale vzdělávejte se, učte se nové věci a rozvíjejte svoje talenty. Zkrátka dělejte víc toho, co vás baví a v čem byste chtěli být dobří. Na kurzech, workshopech, dílnách atd. potkáte mnoho nových lidí, se kterými máte alespoň 1 společný koníček. A s lidmi, se kterými máte něco společného, se Vám bude hned lépe navazovat řeč, ať už jste stydliví nebo naopak extroverti. S rostoucí mírou zvládnutí vaší oblíbené dovednosti navíc poroste vaše sebevědomí! Btw. kdy jste byli naposledy v knihovně?

Další vhodnou aktivitou je tanec. V Brně najdete nejen specializované taneční školy, ale také tančírny, kde se účastníci obměňují, a tak člověk může poznávat při tanci stále nové lidi. Pokud jste z okrajových částí Brna a máte rádi folklor, je pro vás navíc možnost zapojit se do organizace hodů a samotného tančení besedy. Zajímavou kombinací lidových tanců a fitness jsou lekce Folk it. A co třeba takový swing?

Pokud je vaším koníčkem sport, tak není nic jednoduššího, než se přidat k nějaké již existující skupině milovníků daného sportu. Na Facebooku najdete stránky s tréninky pro běhání, Spartan race, dračí lodě, seznamku na kolo, parkour... Ale samozřejmě je v Brně i pestrá nabídka kurzů, kde vás kýžený sport naučí! Pokud se chcete např. zdokonalit v plavání, vyzkoušejte kurzy od Total immertion. V dnešní době je možné začít kdykoliv např. s bojovým sportem, již zmíněným běháním či dokonce skateboardem! Pro příznivce adrenalinu je tu Sakrblé projekt, který pořádá kurzy paraglidingu, canyoningu a dalších akcí, kde potkáte podobné nadšence.

Pokud se chcete naučit i něco o sobě, seznámit se přitom s dalšími lidmi, uvolnit se a zahrát si různé hry v přírodě, tak jsou pro vás ideální kurzy zážitkových aktivit. V Brně se jim věnují Instruktoři Brno, Prázdninová škola Lipnice či Brontosauři Brno. Zajímavé víkendové akce pořádá i Kristína psycholog.

Milovníkům kultury nebo historie určitě doporučujeme sledovat stránky TIC Brno, galerie Závodny, Vaněk galery…. Pokud jste tak trošku komediant nebo chcete zjistit, co ve Vás dřímá, vyzkoušejte kurzy improvizace.

Z vlastních zkušeností můžeme říct, že lidi velice silně a pozitivně spojuje i dobrovolnická činnost :-)  Brno je kulturní pupek Moravy a téměř každý týden probíhají festivaly, kulturní akce a dobročinně zaměřené aktivity. Naprostá většina těchto akcí má silnou základnu dobrovolníků, kteří s jejich organizací pomáhají. Pokud vás tedy zajímá káva, můžete se přihlásit jako dobrovolníci na každoroční Týden kávy. Pokud vás zajímá dění ve světe, můžete se přihlásit na výpomoc festivalu Jeden svět. Lingvisti si na své přijdou při festivalech Bonjour Brno. Skvělé lidi potkáte i na festivalu Ghettofest, který spojuje hudbu, jídlo a hlavně lidi.

Pokud byste u příležitosti seznamování rádi navázali i nějaké business kontakty, zavítejte na networking. Ten bývá součástí mnoha akcí, například v Impact Hubu Brno, či je samostatnou aktivitou např. Na volné noze nebo klubu Smart network.

Inspirace na zajímavá místa a aktivity v Brně od nás máte dostatek, takže teď už je na Vás, kam se vydáte. Ať už si vyberete některou z našich akcí nebo Vás zaujaly výše zmíněné tipy, určitě vyrazte, směle do toho! Poznáte nové lidi, ale hlavně věnujete čas sobě a rozšíříte si obzory.

Kontakt

TELEFON: +420 721 619 392

E-MAIL: info@singlove.cz speeddating@singlove.cz

Č. ÚČTU: 131-2879080257/0100

IČO: 21710252