Randi rychle aneb co je SPEED DATING?





Autor
Zlatka
PUBLIKOVÁNO
04.11.2021

Speed dating, neboli rychlé rande, minutové rande nebo také rychloseznamka, je poměrně novodobou formou seznámení, jejíž původ sahá do 90. let 20. století. Vymyslel ji americký rabín jménem Yaacov Deyo za účelem zvýšení počtu židovských svateb. Tento způsob seznámení se však brzy rozšířil i mezi další sociální skupiny a získal na oblibě po celém světě.

A nyní je pro tebe připraven i u nás! Jestli skončí svatbou, nevíme, ale zaručeně se pobavíš a uděláš správný krok k nalezení partnera.


Jak probíhá rychlorande v našem podání?

Jak název napovídá, čeká tě rande rychlé, ale zároveň efektivní! Seznámíš se tu hned s několika protějšky. Po příchodu si vylosuješ přezdívku, vyzbrojíme tě složkou na tvé poznámky a zpětnou vazbu a těšit se můžeš i na uvítací nápoj. Dámy si vybírají stoleček, u kterého po celou dobu sedí, pánové se po pěti minutách střídají. Dost času na to, abyste vzájemně zjistili, zda jste si sympatičtí a máte si co říct. Aby ti bylo příjemně, vyhlásíme i přestávku :-) Na závěr si užiješ zábavné zakončení, které definitivně rozhodne o tvém výběru. Dojde-li k vzájemné shodě, kontakt vám na sebe do 24 hodin předáme :-)


Proč se rychlého rande zúčastnit?

Chceš se seznámit, ale chybí ti příležitost, kde potkat vhodné protějšky? Neztrácej čas chatováním a zdlouhavým online seznamováním, které nikam nevede. Pojď na náš speed dating!

Hledáš-li vážný vztah, životního partnera nebo bys rád/a založil/a rodinu, pak jsi tu správně :-) Vytváříme ti příležitost, která mnohonásobně zvýší tvé šance na úspěšné seznámení. Naše pojetí je zážitkové. Naše kategorie nejsou kouskovány do úzkých věkových hranic. Chceme ti seznamování co nejvíce zjednodušit a zpříjemnit.

Vyzkoušej náš speed dating „LOVE LIFE“ (28-43 let) nebo „LOVE STUDY“ (20-27 let) a prožij příjemný a zábavný seznamovací večer :-)

Kontakt

TELEFON: +420 721 619 392

E-MAIL: info@singlove.cz speeddating@singlove.cz

Č. ÚČTU: 131-2879080257/0100

IČO: 21710252