Rekapitulace akcí pro nezadané v roce 2019





Autor
Martina
PUBLIKOVÁNO
29.12.2019

Rok 2019 bude za pár hodin minulostí a my bychom se rádi ohlédli za tím, co všechno jsme s Vámi v rámci projektu singLOVÉ podnikli. Celkem jsme se spolu setkali na 13 akcích, z toho 2 akce byly v angličtině. 

Hned v lednu jsme pro Vás zopakovali akci, která měla v prosinci 2018 velký úspěch, a sice ochutnávku čajů. I přes omezenou kapacitu čajovny, která měla místo jen pro 12 osob, vznikl díky této akci krásný pár, ze kterého máme velikou radost. V únoru jste s námi už podruhé ochutnávali víno a potvrdilo se, že akce s alkoholem se Vám prostě líbí :-). V dubnu jsme Vám nabídli relax v podobě jógy smíchu a také jsme využili krásně rozkvetlých stromů pro workshop focení. I z této akce víme o páru, který zde našel své štěstí ;-). Na konci května jste se v rámci workshopu komunikační dovednosti učili správně spolu mluvit, naslouchat a lépe si rozumět. V červnu jste s námi prošli centrum Brna (v češtině i angličtině) a obdivovali brněnské památky. Před prázdninami jste dostali lekci odlehčeného raw "vaření". Během víc než dvou let už jste s námi ochutnávali kde co, ale do sbírky nám chybělo ještě pivo, proto jsme Vás v září vzali na exkurzi do pivovaru a tentokrát v angličtině jsme zopakovali ochutnávku vína. V říjnu jste s námi navštívili jízdárnu a užili si odpoledne s koňmi. V listopadu jste procvičili mozkové závity, odhad i fantazii na našem kvízovém večeru, který se mimořádně vydařil a poslední akcí tohoto roku byla voňavá degustace kávy.

Abyste věděli, co na našich akcích čekat a co ne/dělat, sepsali jsme pro Vás desatero užitečných rad.

Několik lidí nás oslovilo s tím, že by účast na našich akcích rádi darovali svým nezadaným blízkým, takže nově máte možnost věnovat někomu dárkový poukaz.

A co dodat závěrem? Na akcích projektu singLOVÉ se v roce 2019 seznámilo bezmála 200 lidí a vzniklo několik párů i nových přátelství. Moc si ceníme Vás všech, kteří jste přišli a využili jste příležitost potkat se s novými lidmi 3D naživo zábavnou formou. Jsme rádi, že jste byli aktivní při hledání Vašeho protějšku nebo nových přátel a my jsme Vám mohli s tímto hledáním pomoci. 

Kromě eventů pro Vás se snažíme projekt posunout dál a přicházet s novými nápady. Na prvním místě stále zůstává, abyste se na našich akcích cítili co nejlépe. Naše holčičí trio se rozrostlo o nového člena tentokrát mužského pohlaví, takže máme nový příliv energie a je to opravdu znát :-). 

Rok 2020 už je za dveřmi a my se moc těšíme na další setkání s Vámi ;-). 

Kontakt

TELEFON: +420 721 619 392

E-MAIL: info@singlove.cz speeddating@singlove.cz

Č. ÚČTU: 131-2879080257/0100

IČO: 21710252